Önmagunkat fejleszteni könyvek által, a legjobb befektetés!

Habár még csak augusztus eleje van, már gondolok az előttünk álló, 2022-es évre, és az új céljaimra. Szeretnék hagyományt teremteni a Könyves Kihívással, amelyet idén indítottam útjára elsőként magam számára.

Célom az, hogy téged is gyermeknevelési könyvek olvasására buzdítsalak, hiszen ezzel te is, és gyermeked is csak nyer. Te olvasottabb, és modernebb gyermeknevelési módszerekkel gazdagodsz (amit aztán a nagybetűs életben is tesztelhetsz), gyermeked pedig egy “korszerűbb” szülőt tudhat a magáénak.

Miért is jó szülőként önfejlesztésbe fektetni?

2020 áprilisában megírt bejegyzésem, jut erről eszembe, amelyben 5 előnyt vettem sorra, miért is az egyik legjobb befektetésünk ennek a pozitív szokásnak a kialakítása. Néhány előny kedvcsinálóként:

  • értékesebb emberből értékesebb szülő válik
  • pozitívabb lesz a hozzáállásunk
  • gyermekünket tanítjuk ennek a szokásnak a kialakítására stb.

Itt találod a teljes, ezzel kapcsolatos írásomat: http://www.mesesonfejlesztes.hu/tanulok/5-elony-amiert-szulokent-erdemes-onfejlesztesbe-fektetni-az-idodbol/

Már elkezdtem a felkészülést…a következő évre!

A napokban rendeltem meg két, ígéretes könyvet, amelyet biztosan a 2022-es listám részévé teszek. Ezek a következők lesznek:

  • Kim John Payne. Melegszívű fegyelmezés. Kisgyerekkortól kamaszkorig. Kulcslyuk Kiadó Kft. 2018.
  • Kim John Payne. Magunkat neveljük. Hogyan hozzuk a legjobb formánkat, amikor a gyerekünk a legjobb arcát mutatja? Kulcslyuk Kiadó Kft. 2021.

A segítségedet kérem!

Ha szívesen ajánlanál a figyelmembe olyan gyermeknevelési könyvet, amelyet érdemes levennem a polcról, kérlek, írd meg a hello@mesesonfejlesztes.hu címemre! Minden ötletet átnézek, és hármat be is építek a listámba!

Előre is köszönöm a segítséged!

Andrea